Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Brochette van tofu en zoete aardappel
Ingrediënten: tofu (natuur), rode ui, zoete aardappelen, cajun kruiden, olijfolie
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Sofies Feestmaand: Gemarineerde zalm, quinoa, rode biet en salade van rode kool
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels
Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: speculaaskoekjes, kokosvet (of boter), zeste van sinaasappel, witte chocolade, vanillestokken
Vierseizoenenvlaai met ananas, pruimen, appel en kersen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: (spelt)bloem, rietsuiker, zout, water (lauw), verse gist
Linzen met fijne groentjes en chorizo
Ingrediënten: selder, wortelen, groene linzen, sjalotten, platte peterselie
Roggeverdommeke
Ingrediënten: rozijnen, boter of broodbereidingsmiddel, boter, kristalsuiker, zout