Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Rodekool met appel, rozijnen en pijnboompitten
Ingrediënten: rozijnen, rodekool (ca. 1 kg), olijfolie, goudrenetten (geschild, zonder klokhuis en in stukjes van ruim 1cm), knoflook (geschild en fijngewreven of -gehakt)
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Iers stoofpotje
Zelf kroketten maken
Ingrediënten: water, nootmuskaat, peper en zout, melk, ei
Maïskolven op het vuur
Ingrediënten: maïskolven, boter, chilipoeder of texmexkruiden, zout,