Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels
Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Tricolore falafelballetjes met homemade ketchup en samoeraisaus
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker
Pastrami, gerookt en gepekeld rundsvlees
Ingrediënten: water, zout, suiker, zwarte peper, fijngemalen, laurierblaadjes
Vleeskroketten met Brugge kaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: uien, water, kippenbouillon, bloem, kipfilet
Potjesvlees
Ingrediënten: kip, peper en zout, ajuin, wortel, selders
Rilette van varkensvlees
Ingrediënten: keelspek, gepekeld rauw buikspek, varkensvet (rugvet), gerookt spek, uien