Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen
Ingrediënten: gemengd seizoensfruit, gemengd klein fruit: braambessen, frambozen, aardbeien, rode besjes,..., gemengde zaden, kokosmelk,
Koude soep van avocado en spinazie
Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
Ingrediënten: rauwe ham, hazelnoten, bruine champignons, sjalotjes, xeresazijn (of balsamicoazijn)
Gebakken peer met geitenkaas
Ingrediënten: plakken geitenkaas, peren, krulsla, verse rozemarijn, walnoten
Scampi-en-dadeltinteling
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Exotische tofoesalade
Ingrediënten: gebakken tofoereepjes, groentebouillonpoeder, tarwekorrels, cactusvijgen (kan ook met ander exotisch fruit zoals mango, papaja,...), gedroogd exotisch fruit
Staartvis met rode kool
Ingrediënten: staartvis, rode kool, harde appels, rapen, hazelnoten
Zalm-venkelcombi
Ingrediënten: zalm (ongeveer 100 gr per stuk), kleine, vastkokende aardappeltjes, stevige venkelknollen, stevige wortelen, courgette
Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie