Koude soep van avocado en spinazie
Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Zelf chips maken
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, plantaardige olie, zout, lookkruiden,
Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Groentechips met kruidensausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Worteltaart smoothie
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, banaan, amandeldrink, kaneel, gemberpeoder
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie
Duivelse hapjes met tomaat en Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes (4 zwarte, 4 gele, 4 rode), smeerkaas (Maredsous®), zwarte olijven, rode paprika, gele paprika