Krokante ontbijtgranola en granolasnacks van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: havervlokken, gemengde noten, hennepzaadjes, chiazaadjes, pompoenpitten
Minipizza's van courgette en tomaat
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Kort gebakken inktvis met chorizo en groene asperges
Ingrediënten: Arbequina-olijfolie, zout, peper, garam masala, citroen
Chocolade tompoes, French Coffee en vanille-kirsch truffels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeuwse wafeltjes met aardbeien, rozen en witte chocolade
Ingrediënten: aardbeien, yoghurt, slagroom, witte chocolade, eidooiers