Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ontbijtmuffins met pompoen, veenbessen en kaneel en pompoensmoothie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kervelsoep met croutons, balletjes en avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouillon (of groentenbouillon), uien, selderstengels, wit van prei, aardappelen (loskokend)
Luxe-ontbijt: 'American pancakes' met yoghurt-sabayon en granolakrokantje
Ingrediënten: Koopmans American pancake mix licht gezoet, melk, eieren, eiwitten, zout
Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Bananencupcake
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe, gepureerde banaan, zelfrijzende bloem, fijne suiker, , bakboter