Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gnudi met salieboter, tomatensaus en erwtencrème van Marie en Andy
Ingrediënten: semola of griesmeel, ricotta, Parmezaanse kaas, peper, nootmuskaat
Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Open ravioli met langoustines en gekonfijte tomaat
Ingrediënten: langoustine staartjes, wontondeeg of lasagnedeeg, extra vierge olijfolie, basilicumcress, trostomaten
Risotto met zalm en groenten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: risotto rijst, water, PH Visbouillon, sjalot, look
Risotto met eekhoorntjesbrood, oude parmezaanse kaas en jus van Vadouvan kruid
Involtini (kalfsrollade gevuld met parmaham, Parmezaankaas en zongedroogde tomaten)
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de platte bil of spier van de platte bil), Parmaham, Parmezaanschilfers, zongedroogde tomaten, kalfsbouillon