Panna cotta, verbenamousse en-meringue en citroengranité
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: suiker, citroenverbena-bladeren, eiwit, vanillestokjes, druivenpitolie
Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk
Chocolade-krokantje met koffieroom, praliné en karamel
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: chocolade, hazelnoten, boter, bloemsuiker + wat extra, bloem
Appel-en peren amandeltaart met stevia
Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: room, grote meringue, suiker, eieren gesplitst, verse abrikozenconfituur (of een andere confituur)
Pannenkoek met chocolade en mandarijntjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: pannenkoeken, mandarijnen, Grand Marnier, mandarijnen (sap), honing
Gratin van rode vruchten en champagne
Ingrediënten: room, eigelen, suiker, blaadjes munt, vers rood fruit
Aardbeien met geitenkaas, balsamico en boterwafel
Ingrediënten: Chavroux, room, melk, bloemsuiker, aardbeien
Chocoladetaart van Jurgen
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, cacaopoeder, eieren, suiker, water