Soep met erwtjes en ham
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, gekookte ham, in reepjes, vetarme kippenbouillon
Pompoensoep met tofoe
Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus
Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla
Ingrediënten: synergie-brood, kalkoenfilets, notensla, radijzen, romanesco
Gerookte makreel met geitenkaas met citroen en aardappel-komkommersalade
Ingrediënten: gerookte makreelfilets, aardappel, blokjes komkommer, blokjes Granny smith, Chavroux
Tartaar van rivierkreeftjes met kiwi en balsamicodressing
Ingrediënten: rivierkreeftjes, groene kiwi's, gele kiwi, sjalot, mayonaise
Orzo met geroosterde tomaatjes en feta
Ingrediënten: orzo (Griekse pasta), groene (baby)asperges, kerstomaatjes, olijfolie, lente-uitjes
Mosselen met witte wijn met limoengras, gewokte zeekraal en spinazie
Ingrediënten: Zeeuwse mosselen, witte wijn, citroengras (fijngehakt), rode ui, fijngesneden, sap van 2 citroenen