Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Heerlijk sapje op basis van selder, komkommer en peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: selder, komkommer, peer (+ 1 extra als het niet zoet genoeg is), gember, limoen
Gezonde kip-currysalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kipfilet, groentebouillon, mayonaise, Griekse yoghurt, lente-ui
Pompoensoep met tofoe
Smoothie met blauwe bessen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Havermoutpannenkoekjes met kaneelappeltjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
3 zomerse variaties op de bekende Gin-Tonic
Ingrediënten: limoensap, gin, muntsiroop, tonic, limoen
Paashaasbrood met lentedipsaus en rauwe groentjes
Ingrediënten: brood, pistolet, snoepjes, verse peterselie, kerstomaatjes
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder