Gemberthee met citroen en honing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Energie drankje van groenten en fruit
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander
Mosselen met Japanse dressing
Ingrediënten: mosselen, droge witte wijn, jonge spinazieblaadjes, peper, zout
Misosoep
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: wortelen, look, gember (in plakjes), champignon, miso