Inktvis opgevuld met garnalen, groenten en kruiden
Ingrediënten: schoongemaakte inktvissen, gepelde garnalen (300 gr uitgelekt), tomaten, rode paprika, knoflook
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Zelfgemaakte groenteburger met bulgur en rode biet
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bulgur, look, peper, appel-ciderazijn, gedroogd volkorenbrood
Risotto met gele pompoen, blauwe geitenkaas en amarettikoekjes
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, gele pompoen, in blokjes gesneden en al half gaargekookt, boter, groentenbouillon, parmezaans kaas
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Gewokte tuinbonen, ijs van tuinbonen, escabèche van zeeduivel
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: tuinbonen, koolzaadolie, tapenade van tuinbonen (zie link recept onderaan), viskruiden met zeewier en citroen, rucola
Zalm in sojamarinade
Ingrediënten: zalmfilets, paksoi, peultjes, rode paprika, kastanje-champignons
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Soep met linzen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouillon, splitlinzen, uien, lente-uitjes, look