Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Duivelse Mini Pizza’s
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat
Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier
Ingrediënten: blond bier (Gust), cheddar kaas (gemalen), maïszetmeel, pizzadeeg, grof zeezout
Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Groentechips met kruidensausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Duivelse hapjes met tomaat en Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes (4 zwarte, 4 gele, 4 rode), smeerkaas (Maredsous®), zwarte olijven, rode paprika, gele paprika
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap