Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Traaggegaarde lamsbout uit de oven
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Sandwich met hummus, lamsburger en gegrilde paprika
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Marokkaans brood, lamsgehakt, ajuin, lente-uitjes, ei
Tajine met lam, pruimen en amandelen
Ingrediënten: lamsschouder, olijfolie, peper en zout, ajuinen, wortelen
Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lamsstoofvlees met couscous en gedroogde vruchten en noten
Ingrediënten: lamsvlees (bijv. van de schouder of filet), kaneel, of een kaneelstokje, gemberpoeder, saffraandraadjes, peper en zout