Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Tomaat en mozzarella
Ingrediënten: tomatensap, buffelmozzarella, serranoham, trostomaten, basilicum
Tonijnballetjes met ricotta en paprika
Ingrediënten: ontpitte zwarte olijven, look, olijfolie, paneermeel, peper
Soep met kikkererwten en pesto met gegrilde ham
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing)
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de bal van de schouder of de valse filet van de schouder), olijfolie, tonijn uit blik (in olie bewaard), mayonaise, kappertjes
Ravioli van rivierkreeftjesvulling
Ingrediënten: maïszetmeel, eierdooier, rivierkreeftjes (gepeld), mascarpone, geraspte parmezaan