Marshmallow

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Maak een suikersiroop met de suiker, het water en de glucose. In het begin mag je erin roeren zodat alles mooi ...
Ingrediënten: kristalsuiker, glucose, eiwitten, suiker, gelatine
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans Gebak 4 personen

Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet

Sofie Dumont

Schil de rode biet en snij ze heel fijn zodat je de sneetjes mooi kan oprollen. Maak 12 zulke fijne rolletjes en ...
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Salade 2 personen

Zonnevis met een sausje van garnalen en spinazie

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe het sjalotje, het water, de witte wijn en de garnalenkoppen in een kookpot. Kruid met tijm, laurier, peper ...
Ingrediënten: tijm, laurier, zout, Piet Huysentruyt kreeftenbouillon, tomatenpuree
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Gerookte kip en zalm in de wok

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem je wokpan en leg er boomzaagsel in, zodat de bodem van je wok met een dun laagje bedekt is. Leg er een dekseltje ...
Ingrediënten: kip, zalm, houtsnippers, peper en zout
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht

Reebokmedaillons met kruidenboter

Haal de boter uit de ijskast en laat ze zacht worden. ...
Ingrediënten: water, wildglace, peterselie, bieslook, Worcestershiresaus
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie

Wout Bru - MasterChef

Voor de espuma: De limoenen persen. De gelatine oplossen in een beetje water, NIET koken. Alles samenvoegen en ...
Ingrediënten: wakame, tomaten, room, honing, Chinese kruiden
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Macarons gevuld met verse geitenkaas uit Ozo en een kern van framboos, afgewerkt met framboos en limoen

Lisa Calcus

Vermeng de geitenkaas met 1 eetlepel suiker, een snuifje Jamaicaanse peper, de room en de gehakte koriander. ...
Ingrediënten: roze macaronschelpen, verse geitenkaas, Jamaïcaanse peper, room, verse koriander
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Lamscarré met verse muntsaus en couscous

Claudia Allemeersch

Lamscarré kruiden en korsten in hete boter. Tijm, laurier en look toevoegen, peper en zout en verder laten garen ...
Ingrediënten: lamscarré, couscous, look, munt, platte peterselie
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Structuren van paling en rode biet

MasterChef

Neem 1 palingfilet en snijd in stukken, laat deze opkoken in de gevogelte bouillon. Zeef en mix paling filets met ...
Ingrediënten: gerookte palingfilets, gekookte rode bieten, olijfolie, limoenen, water
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 1 personen

Chowder met venusschelpen en palourdes

Claudia Allemeersch

Pancetta in schijfjes snijden van 0,5 cm en daarna in reepjes en blokjes snijden. ...
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen