Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Tartaar van mozarella en tomaat met zoete aardappelblokjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tomaat en mozzarella
Ingrediënten: tomatensap, buffelmozzarella, serranoham, trostomaten, basilicum
Tonijnballetjes met ricotta en paprika
Ingrediënten: ontpitte zwarte olijven, look, olijfolie, paneermeel, peper
Bouillon en ravioli van ossenstaart
Ingrediënten: ossenstaart, wortel, bleekselder, ui, sjalot
Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel