Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Krokante pasteitjes met spinazie, feta en tuinkruiden
Fatima Marzouki - Junior MasterChef
Ingrediënten: gehakte en lichtgebakken spinazie, fetakaas, platte peterselie, droge munt, oregano
Kruidendipsaus
Ingrediënten: PH lookkruiden, peper, zout, muskaatnoot, rozemarijn
Taboulé met munt
Ingrediënten: couscous, kippenbouillon, peper en zout, sap van 1/2 citroen, munt
Vijgen met verse geitenkaas
Marokkaanse sinaasappelsalade
Ingrediënten: sinaasappelen, suiker (optioneel), kaneel, oranjebloesemwater,
Pestohummus
Ingrediënten: kikkererwten (eventueel uit blik), sesampasta (tahin), knoflook, sap van 1/2 citroen, groene pesto (kant-en-klaar)
Gepekelde citroen
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, citroen, mosterdzaadjes, afgestreken th lepel koenjit, rode chilipeper
Gekonfijte citroen
Ingrediënten: (biologische) citroen, grof zeezout, kokend water, weckpot gespoeld met kokend water,