Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Italiaans geroosterde vijgen
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Pastasalade met olijfjes, basilicum en zongedroogde tomaten
Ingrediënten: penne rigate, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, basilicum, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine
Tagliata van rund met Parmezaanse kaas en Balsamico
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Eenvoudige pasta met ham en kaas
Ingrediënten: smeerkaas (Maredsous Ham), halfvolle melk, ham, pasta (bv farfalle), peterselie
Capellini met langoustines, vanille en pastinaak
Bruschetta met tomaat en basilicum op de barbecue
Ingrediënten: stokbrood, look, sjalot (of ui), kerstomaatjes, basilicum
Hapje: watermeloen met feta en basilicum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van