Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zeetongen (elk 500g), sint-jakobsvruchten, kreeftenbisque, peper, zout
Minipizza's van courgette en tomaat
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Dipsaus: guacamole
Hapje met pittige langoustine van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: langoustines, olijfolie, look, piment d'Esplette, peterselie
Zelf chips maken
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, plantaardige olie, zout, lookkruiden,
Ovenschotel met kip, paprika en krieltjes van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: krielaardappelen, rode paprika's, snoeptomaatjes, tomaten, rode ui
Kabeljauwhaasje met amandelkorst en wortelpuree
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tortillamuffins met crumble van spek
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten