Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Zelfgemaakte pizza
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bloem ('00), lauw water, peper, zout, verse gist
Tramezzini
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Italiaans geroosterde vijgen
Pastasalade met olijfjes, basilicum en zongedroogde tomaten
Ingrediënten: penne rigate, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, basilicum, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine
Cannelloni met zalm, ricotta, spinazie en romige tomatensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Sofies Feestmaand: Gevulde pastaschelpen met kreeft en tomatenroomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pastaschelpen (per persoon), kreeft (voorgekookt, 500g), ricotta, kreeftenbisque, room