Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
Hapje met eendenfilet, sinaasappel en jonge sla
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: oude balsamico, olijfolie, peper, fleur de sel, sinaasappel
Gevulde champignons met zalm, bieslook en kaas
Ingrediënten: champignons, Maredsous Dubbelroom, bieslook, zalmfilet,
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Bourgondische slakken met knoflookboter
Worstenbroodjes met merguez
Ingrediënten: bladerdeeg uit de diepvries, merguezworstjes, (gesmolten) boter, ,