Dipsaus: guacamole
Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Filet pur 'Brazil' met farofa en avocadosalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filet pur (of ossenhaas, 180g/pp), olijfolie, tomatenconcentraat (bv. Elvea), zeezout, zwarte peperbollen
Gebakken kippenblokjes met maïssalade en chilimayonaise
Ingrediënten: gekookte maïskolf of, maïs, platte peterselie, fijngesnipperde rode ui, feta
Mexicaanse burrito bowl met entrecote, bonen, maïs en guacamole
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Argentijnse entrecote (of een ander stukje vlees), gedroogde ancho chili (of andere chilipepers), zwarte peperbollen, fijngesneden oregano, fijngesneden sjalot
Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Vistaco met frisse groentjes en chipotlesaus
Ingrediënten: tortilla's, witte vis naar keuze, komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder
Gegrilde steak Tex-Mex met paprika, tuinbonen en lente-ui
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tuinbonen, zilvervliesrijst, groentenbouillon, steak, texmexkruiden