Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Rijstvermicelli met zeevruchten en pindasaus
Ingrediënten: rijstvermicelli, scampi, gepeld en ontdaan van darmkanaal, inktvisjes, lichaam in ringen, andere delen grof gehakt, waterspinazie, tofoe, in repen van 5 mm gesneden, gefrituurd
Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijstvermicelli , filet pur, gemalen citroengras, uien, knoflook
Meringuetaart met peren, slagroom, geroosterde hazelnoten en chocoladesaus
Ingrediënten: grote scharreleieren of biologische eieren, ongeraffineerde basterdsuiker, zeezout, (van 400 gr) gehalveerde peren op siroop, hazelnoten, verwijder de schil
Slaatje met miniloempia's van scampi en een zoetzuur sausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: scampi, loempiavelletjes (Springroll Pastry), sla, eigeel, wijnazijn
Noedels met gestoofd buikspek
Oosterse zalm met komkommer
Ingrediënten: zalm (met vel), suiker, sushi-azijn, chardonnay-azijn, komkommer (of 2 kleine komkommers)
Cottage pie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: runds/varkensgehakt, ui, peper en zout, boter, erwten (diepvries)