Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Tartaar van mozarella en tomaat met zoete aardappelblokjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Bouillon en ravioli van ossenstaart
Ingrediënten: ossenstaart, wortel, bleekselder, ui, sjalot
Pasta met spekjes en spinazie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Bruschetta met mozzarella, geroosterde paprika en parmaham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bladpeterselie, paprika's, brood (boerenbrood, ciabatta), buffelmozzarella, olijfolie
Tagliatelle al ragu bolognese
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: varkensgehakt, kalfsgehakt, tagliatelle, al dente gekookt, gehakt van biefstuk, fijngesnipperde ajuin
Panini marie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Ganda ham, half voorgebakken broodjes, mozzarella, raketsla, italiaanse kruiden
Scampi met tomatenpesto in de wok
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tortilla met groene asperges
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: geschilde aardappelen (charlotte), groene asperges, basilicum, eieren, ui