Stokbrood met geroosterde paprika en burrata
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: paprika's, peper, zout, azijn bv. Xeres azijn, olijfolie Extra vierge
Vegetarische lasagne
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge lasagnevellen, geraspte kaas (gruyère, garnituur), gerapste kaas (gruyère), aubergine, courgettes
Veggie: Pasta met auberginesaus
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Melanzane alla Parmigiana
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aubergines, grof zout, tijm, olijfolie, Provolone dolce (een half-harde Italiaanse kaas)
Pittige tomatensaus maken
Ciabatta met tomaten
Ingrediënten: olijfolie, Italiaanse kruiden, halfgedroogde tomaat, lauw water , verse gist
Pizza
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: water, bloem, droge gist, zout, olijfolie
Tomatensaus voor pizza
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: rijpe tomaten, koolzaadolie, Italiaanse kruiden, rode peper, look