Juliennesoep met kip en gegrilde spruiten
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Parmentiersoepje met aardpeer, oester en kaviaar
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ossenstaartsoep met Madeira, paddenstoelen en warmoes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ossenstaart, wortelen, witte selder, witte peper, ui
Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Velouté van paddenstoelen, rookworst en gebakken bloemkool
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Rodekool met appel, rozijnen en pijnboompitten
Ingrediënten: rozijnen, rodekool (ca. 1 kg), olijfolie, goudrenetten (geschild, zonder klokhuis en in stukjes van ruim 1cm), knoflook (geschild en fijngewreven of -gehakt)
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie