Kalfsburger met maïs, gemengde sla en gemarineerde venkel en zoete ui
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalfsgehakt, gemengde sla, sjalot, ei, verse maïskolven
Gebakken kabeljauw met warmoes en aardappeltjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kabeljauwhaasjes met vel (ongeveer 180g/pp), boter, peper, zout, olijfolie
Spiegeleitje met frietjes en witloofsalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: frietaardappelen, frituurolie of ossenvet, eieren , peper, zout
Salade met witloof, geitenkaas en spek
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Garnalen met truffel en knolselderspaghetti
Ingrediënten: grijze garnalen, knolselder, truffelolie, limoen, truffelschilfers
Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry
Ingrediënten: kabeljauwfilets, verse jonge erwten (of diepvrieserwtjes), look, groene currypasta, peterselie
Lasagne van rode poon met aubergine, tomaat en een coulis van platte peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Volkorenpasta met spinazie en kip
Ingrediënten: volkoren pasta , spinazie uit de diepvries , kipfilet, ui , kruidenkaas
Wijting met ratatouille