Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Asperges à la flamande à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Pompoensoep met curry, koriander en komijn
Pastinaak-broccolisoep
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 pastinaken, 2 teentjes knoflook, 2 witte uien, 2 broccoli, groentebouillon
Pompoensoep met tofoe
Wortelsoep met mozzarellatoast
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken