Chocolade tompoes, French Coffee en vanille-kirsch truffels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeuwse wafeltjes met aardbeien, rozen en witte chocolade
Ingrediënten: aardbeien, yoghurt, slagroom, witte chocolade, eidooiers
Dipsaus met rode biet en feta
Croque monsieur met blauwe kaas en peer
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: blauwe kaas, rijpe peren, raketsla, speculoospasta, rozijnenbrood
Marsepeinbolletjes met kokos of cacao
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kokosolie, amandelen, honing, limoen, kokospoeder
Opgevulde tomaatjes met Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Duivelse Mini Pizza’s
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat