Slaatje van gegrilde paprika, geitenkaas en raketsla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Asperges à la flamande à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Salade van rode biet met dille en geitenkaas
Kaaskroketjes met Brugge oud
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Salade met kalkoen, langoustine en mayolive
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: langoustines, kalkoenbil (met vel), eieren, mosterd, peper
Zuurdesemtoast met krabsla en avocado uit La Mamma
Ingrediënten: Noordzeekrabben, Court-bouillon, verse mayonaise, sjalot, peper
Sofies Feestmaand: Gemarineerde zalm, quinoa, rode biet en salade van rode kool
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van