Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Verloren brood met gebakken peer en veenbessen en Eva's detoxdrankje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de peren en haal het klokhuis eruit. Snij de peren in stukjes. ...
Ingrediënten: brood (zonder ei, lactosevrij en glutenvrij), plantaardige yoghurt, sojamelk (of sojamelk, kokosmelk, ...), vanillestok, maizena
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken kabeljauw met warmoes en aardappeltjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de vis: Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de kabeljauw met peper en zout. Verhit een klontje boter met ...
Ingrediënten: kabeljauwhaasjes met vel (ongeveer 180g/pp), boter, peper, zout, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Spiegeleitje met frietjes en witloofsalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de mayonaise: zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Doe twee dooiers in een mengkom. ...
Ingrediënten: frietaardappelen, frituurolie of ossenvet, eieren , peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Verloren brood met lactosevrije yoghurt, aardbei en blauwe bessen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij het brood in sneetjes. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Garnalen met truffel en knolselderspaghetti

Pascale Naessens

Maak de knolselder eerst schoon, snijd de schil eraf. Nu kun je met een dunschiller slierten knolselder afsnijden. ...
Ingrediënten: grijze garnalen, knolselder, truffelolie, limoen, truffelschilfers
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry

Pascale Naessens

Kook de erwten gedurende een 6-tal minuten in een weinig water (zodat ze net onderstaan) samen met de fijngesneden ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets, verse jonge erwten (of diepvrieserwtjes), look, groene currypasta, peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Chocolademousse met avocado en notencrunch

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Lepel het vruchtvlees uit een avocado en doe in een cutter. Cutter romig. Smelt de chocolade. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de paté: maal het vlees (varkensnek en - buik, fazantenvlees en lever) fijn met een vleesmolen of in een ...
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij eventueel het steeltje van de vijgen. Maak een kruisvormige inkeping in de vijgen, maar snij net niet door. ...
Ingrediënten: vijgen, zachte geitenkaas, Ganda ham, amandelen, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen