Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Indisch stoofpotje met rundvlees, maiskoekjes en rijst
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: rundstoofvlees, ghee, ui, geraspte kokos, sjalotten
Dürüm met köfte van lam
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Paëlla van zeevruchten
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ovengebakken aubergines met oosterse flatbread
Falafelburgertjes van An
Ingrediënten: kikkererwten (gedroogd en 1 nachtje geweekt in koud water), geperste look, gesnipperde sjalotjes, komijn, 1/2 bosje koriander
Barbecuetip: Aziatisch gemarineerde zalm
Ingrediënten: zalmfilet, olijfolie, boter (gesmolten), rietsuiker, sojasaus
Open Keuken met Sandra Bekkari: Oosterse omeletwrap
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari