Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Indische kip madras en gefrituurde ajuin
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbillen, basmatirijst, ajuin, look, tomatencoulis
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Garnalencurry
Ingrediënten: gemberplakjes, in dunne plakjes, knoflook, in dunnen plakjes, de blaadjes van 1 takje vers kerrieblad, pandanblad, kaneelstokje
Baba met rum
Mijn Moorse varkenskoteletten
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: van 540 gr witte bonen, handjevol rozijnen, , dikke varkenskoteletten (ongeveer 350 gr elk), verse oregano of marjolein, zeezout
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Stierenkloten
Ingrediënten: stierenkloten, peper en zout, bloem, boter, verse peterselie