Traaggegaarde lamsbout uit de oven
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Pirog met zalm, witte kool en spinazie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Stoofpotje van lamsvlees met kruiden, kastanjes en gegrilde butternut
Ingrediënten: lamsbout of lamsschouder in stukjes (Europees lam), butternut, gekookte kastanjes (ongekruid), sjalotten, verse gember
Langzaam gegaarde lamsschenkel met curry en yoghurt
Ingrediënten: lamsschenkels (Europees lam), yoghurt, uien, look, tomatenpuree
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Kruidige lamsjachtschotel
Ingrediënten: komijnzaad, kardemompeulen, plantaardige olie, in dunne halve ringen , lamsbout
In bier geroosterde varkensschouder met pruimensaus
Ingrediënten: 1,5 - 2 kg varkensschouder , olijfolie, gedroogde wilde oregano, selderiezout, Engels mosterdpoeder
Kip tandoori met wokgroenten
Peter Goossens - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kipfilets, tandoorikruiden, rode chilipeper, citroengras, look