Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Geroosterde pompelmoes met granola, limoen en yoghurt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoezen, pistachenoten (ongezouten), granola, honing, limoen
Lam “Bo Bun”: noedelsalade met pinda, lam en groenten
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Gebakken rijst met ei en prei
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: basmati rijst, prei, ajuin, Fama (bakboter), Thaïse kruiden
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander
Homemade ice-tea van rode vruchten en sinaasappel
Ingrediënten: rodevruchtenthee, water, agavesiroop, bevroren frambozen, sinaasappelsap
Bami Goreng van Sofie Dumont
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: Chinese eiernoedels, varkenslapjes (150/pp), arachideolie, eieren, look