Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Aardbeien in de wok met groene peper en gember
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gebakken rijst met vijfkruidenpoeder en gewokte selder
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: bleekselder, vijfkruidenpoeder, rijst, appelen (bijv. boskoop), zeezout
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander
Gazpacho met watermeloen
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lichte gazpacho
Menam Kippensoep: Tom Kha Kai
Ingrediënten: vissaus, tamarindesaus, groene pepertjes, champignons, kippenfilet
Crema Catalana
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: suiker, eidooiers, maïszetmeel, kaneelstokje, citroen (zeste)
Sint-Jakobsvrucht met dressing van lente-uiolie (So diep nuong mo hanh)
Ingrediënten: plantaardige olie, ui, fijngehakt, geroosterde pinda’s, grof gekneusd (optioneel), Sint-Jakobsvruchten, plantaardige olie