Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Vietnamese loempia's met een overheerlijke sweet chili saus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: ciderazijn, witte rijstazijn, suiker, , boter
Brunoise van zoete aardappel met frisse dipsaus
Mosselen met Japanse dressing
Ingrediënten: mosselen, droge witte wijn, jonge spinazieblaadjes, peper, zout
Misosoep
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: wortelen, look, gember (in plakjes), champignon, miso
Worstenbroodjes met merguez
Ingrediënten: bladerdeeg uit de diepvries, merguezworstjes, (gesmolten) boter, ,
Avocadofrietjes met wasabimayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Parmezaanse kaas, amandelmeel, ei, avocado, verse bieslook