Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Gazpacho met watermeloen
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lichte gazpacho
Bruscetta met feta
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe tomaten, feta, rond wit boerenbrood, knoflook, verse basilicum
Antipasti
Ingrediënten: parmaham, coppa, salami, opgelegde artisjokken, incapepertjes
Carpaccio met anjovis
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rundercarpaccio, mayonaise, gezouten ansjovissen, water, kappertjes
Stracciatellasoep
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kervel, fijngehakt, groentebouillon, eieren, water, eieren