Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn
Salade van haring met rode biet, appeltjes en dille
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Salade met gedroogde tomaatjes en Fagotin dubbelroom
Ingrediënten: buche Fagotin® Dubbelroom, veldsla, niet te rijpe avocado, citroen, gedroogde tomaten
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Aardappelsla en rode bieten met cottagecheese
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: rode aardappelen met schil, citroen, verse tijm, bosje verse dille, gekookte rode biet