Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Salade van haring met rode biet, appeltjes en dille
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gegrilde steak met avocadosalsa en polentacrème
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks (ongeveer 180 gram per persoon), arachideolie , peper, zout, polenta (instant)
Wraps met gegrilde steak en avocadosaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bloemkool, mayonaise, ui, krulpeterselie, peper
Tortilla’s met merguez, avocado, zure room en cheddar
Ingrediënten: tortilla's, zure room, lente-uitjes, peper , zout
Pittige lamskoteletten en avocadosalsa
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Zeewolf met kappers en basilicum
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: citroen (sap), kappers in water, gehakte basilicum, basilicumolie, zeewolf (Ijslandse)