Tortilla met honingtomaten en spinazie
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: krielaardappeltjes, jonge spinazie, knoflook, nootmuskaat, zwarte peper
De beste kalkoen van de wereld
Ingrediënten: kalkoen van 6,5 à 8 kg, kruidenboter, clementines, rozemarijn, tijm
Tajine met lam, pruimen en amandelen
Ingrediënten: lamsschouder, olijfolie, peper en zout, ajuinen, wortelen
Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Lamsstoofvlees met couscous en gedroogde vruchten en noten
Ingrediënten: lamsvlees (bijv. van de schouder of filet), kaneel, of een kaneelstokje, gemberpoeder, saffraandraadjes, peper en zout
Pittige tajine met kalkoen en frisse yoghurt-muntdressing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kalkoenfilet, olijfolie, ras-el-hanout, munt, peper
Aziatisch kippensoepje, varkenskroon met dauphine aardappelen en blackwellsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ui, lente-ui, prei, look, citroengras