Slaatje van gegrilde paprika, geitenkaas en raketsla

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Gril en pel de paprika’s en snijd ze vervolgens in reepjes. Meng deze met de raketsla en voeg er een beetje olijfolie ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Salade 4 personen

Ontbenen en opvullen van een duif

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het ...
Ingrediënten: duiven, boter, truffelpuree, foie gras, gehakt
Gevorderde Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kraaibiefstuk met frieten en gegrilde sjalot

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Snijd dikke frieten uit de aardappelen. Kook de frieten eenmaal op (zodat ze half gaar zijn). Steek de frieten ...
Ingrediënten: olijfolie, rode wijn, rozemarijn, laurier, tijm
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Blokjes van Breydelspek met scampi’s en brunoise van avocado

Pel en snijd de avocado in blokjes. Voeg ze in een kom met de gehakte sjalot en de koriander. Kruid alles goed ...
Ingrediënten: koriander, balsamico, scampi, sjalot, avocado
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Salade 4 personen

Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Vraag de vis ontschubd, leeg gemaakt of al gefileerd. Snijd in porties. ...
Ingrediënten: rozemarijn, koriander, munt, tequila, olijfolie
Beginner Minder dan 15 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Toast met asperges en zalm

Pieter Declercq

Toast het sneetje brood.  ...
Ingrediënten: zalm, asperges, eieren, boter, peper en zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Papillot van zalm met wilde rijst en groenten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Oven voorverwarmen op 180°. ...
Ingrediënten: zalmfilet, wilde rijst, water, courgette, wortels
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Slaatje van spinazie met sinaasappelvinaigrette en garnalen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe de mosterd in een kom samen met de azijn, doe hierbij het sap van een sinaasappel en werk op met olijfolie. ...
Ingrediënten: spinazie, garnalen, sinaasappelsap, mosterd, wittewijnazijn
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Asperges met garnalen en hollandaisesaus

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water. ...
Ingrediënten: Asperges, water, witte wijnazijn, eieren, eidooiers
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Knolselder met saus van peterselie en kappertjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Was de knolselder en snijd hem in 4. Kook de knolselder super gaar in water met de groentebouillon ...
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen