Gegrilde steak met avocadosalsa en polentacrème
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks (ongeveer 180 gram per persoon), arachideolie , peper, zout, polenta (instant)
Wraps met gegrilde steak en avocadosaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bloemkool, mayonaise, ui, krulpeterselie, peper
Tortilla’s met merguez, avocado, zure room en cheddar
Ingrediënten: tortilla's, zure room, lente-uitjes, peper , zout
Zeewolf met kappers en basilicum
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: citroen (sap), kappers in water, gehakte basilicum, basilicumolie, zeewolf (Ijslandse)
Quesadilla's met lam en cheddar
Taco's
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ingrediënten: soepvlees, ongelet, gekookte zwarte bonen, maïstortilla's, komijn