Vegetarische moussaka met aubergine, feta en veggie gehackt

Pieter Declercq

Voor de saus: meng plattekaas met Griekse yoghurt, fijngesneden peterselie, tijm, basilicum en kruid met peper ...
Ingrediënten: aubergine, courgette, feta, Griekse yoghurt, plattekaas
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Grieks 4 personen

Matambre: Argentijnse rollade met spinazie en tomatensaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de eitjes hard in 10 minuten. Schil en snij de wortelen in balkjes. Pel en snij ook het sjalotje fijn. Stoof ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Hoofdgerecht 4 personen

Japanse gebakken rijst met buikspek en kimchi

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Spoel de Japanse rijst en doe in de rijstkoker. ...
Ingrediënten: gezouten buikspek, japanse rijst, Knorr Vloeibare Kippenbouillon, sojasaus, bruine suiker
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Japans 4 personen

Gevulde groenten met lamsgehakt

Kook de rijst 10 minuten in kokend water op een zacht vuur. Laat uitlekken. Snijd ondertussen de groenten ...
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), groenten naar keuze (paprika, ronde aubergine, courgette), rode paprika of courgette, ui, look
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Grieks Hoofdgerecht 4 personen

Moussaka van Sofie Dumont

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor het gehakt. Snij de ajuin fijn. Stoof aan in wat boter. Voeg het gehakt toe. Bak aan. ...
Ingrediënten: lamsgehakt, ui, look, venkel, raz el hanout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Grieks Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde lamsribbetjes met chimichurri-salsa

Hak de ui grof (ongeveer 75 g) en doe hem in de kom van de groentesnijder. Voeg het geperste teentje look, ...
Ingrediënten: lamsribbetjes (Europees lam), ui, knoflook, platte peterselie, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

De wereld Rond met 80-jarigen: Sushi

Begin met het spoelen van de rijst, tot het water mooi helder is: doe de rijst in een zeefje en hou onder de kraan. Kook ...
Ingrediënten: wilde zalm, zeebaars, makreel, sushirijst (bv. Kome), water
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Japans 4 personen

Sushi van Sofie Dumont

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het spoelen van de rijst, tot het water mooi helder is: doe de rijst in een zeefje en hou onder de kraan. Kook ...
Ingrediënten: wilde zalm, zeebaars, makreel, sushirijst (bv. Kome), water
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Japans 4 personen

De enige echte moussaka van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: komijnzaadjes, verse oregano, courgettes, feta, feta
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Grieks 4 personen

Fried Chicken

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Doe 4 tenen look en 50g gember in de cutter. ...
Ingrediënten: gember, knoflook, sojasaus, mirin, sake
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Japans 4 personen