Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Tramezzini
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Aspergesoep met room en peper
Ingrediënten: Maredsous® Peper, witte asperges, aardappel, room, kervel
5 minuten pizza met gedroogde ham en rucola
Ingrediënten: grote platte ronde tortilla vellen, sneetjes gedroogde Italiaanse ham, pizza kaas , rucola, zwarte peper
Aardbeienblokjes met munt
Spitburger
Ingrediënten: zachte volkorenbroodjes, ijsbergsla, tomaten, ham, op 2mm gesneden, caesar-dressing
Spierinkjes
Ingrediënten: kleine diepvries spierinkjes, bloem, melk, arachideolie, peper en zout
Groentechips met enkele dipsausjes
Ingrediënten: Asperges, aubergines, aardappelen, zoete aardappelen, Griekse yoghurt
Filodeegkoekjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gesmolten chocolade, filodeeg