Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Fondue van Zwitserse kazen met gerookt en gedroogd vlees
Ingrediënten: geraspte Gruyère, maiszetmeel , geraspte Vacherin Fribourgeois , knoflook , droge witte wijn
Kaasfondue met Zwitserse kazen
Ingrediënten: L'Etivaz kaas, Vacherin Fribourgeois AOC kaas, knoflook, droge witte wijn, borrelglaasje kirsch
Zwitserse schnitzel
Ingrediënten: meergranenbrood, verkruimeld, olijfolie, kippenfilets, Zwitserse kaas ,
Open Keuken met Sandra Bekkari: Choucroute de la mer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari