Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Asperges à la flamande à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Pompoensoep met tofoe
Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Gevulde Sint-jakobsschelp met langoustines en een roomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Filodeeghapje met Rodenbachkaas
Ingrediënten: Rodenbachkaas, geraspt, filodeeg, chorizo in kleine stukjes, eierdooiers, peper, zout en muskaatnoot