Dip van wortel en appel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de dip aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Indisch Hapje 4 personen

Soesjes met zalmmousse

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Verwarm de oven alvast voor op 180 C°. ...
Ingrediënten: eieren , bloem, melk, boter, Snufje zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch 4 personen

Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika

Mijn Pop-uprestaurant!

Maak de marinade. Hak koriander fijn. Meng onder yoghurt, olijfolie en tandoorikruiden. ...
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch Hapje 4 personen

Rauwe zalm met zure room en bieslook

Daphne Aers - Overkoken

Snij de zalm in mooie blokjes en wrijf in met olijfolie en kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: rauwe zalm, zure room, bieslook, zwarte peper en zout, olijfolie
Beginner Minder dan 15 minuten Scandinavisch Hapje 4 personen

Hapje met aardappel, geitenkaas en gerookte zalm

Kook de aardappelen gaar in de schil in gezouten water. Zorg dat ze niet te zacht worden! ...
Ingrediënten: bieslook, zachte geitenkaas, gerookte zalm, Ratte aardappelen,
Beginner Minder dan 15 minuten Scandinavisch Hapje 4 personen

Kaneelbolletjes uit Zweden

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Giet de melk en de room in een steelpannetje en warm zachtjes op. Voeg de kardemon en de boter toe en laat mee ...
Ingrediënten: kardamon, verse gist, kristalsuiker, verse zachte boter, volle melk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Dessert 4 personen

Baba met rum

Glamour Puds

Verwarm de oven voor op 170°C/gasovenstand 3. ...
Ingrediënten: eieren, gewone bloem, gesmolten boter, suiker, gistpoeder
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Indisch Dessert 6 personen

Lamssamosa's met groenten

Verhit de olie in een pan, stoof het lamsgehakt en de fijngesnipperde ui 5 minuten aan op een zacht vuurtje, terwijl ...
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), brickdeeg, ui, aardappel, wortel
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Indisch 4 personen

Korianderpannenkoek met zalm

Dagny Ros Asmundsdottir - De Perfecte Keuken

Maak het pannenkoekendeeg met 50 g bloem, 1 kopje melk, een ei, een snuifje zout en gehakte koriander. Warm de ...
Ingrediënten: zalm, zure room, bloem, melk, ei
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Hapje 4 personen

Bang Bang Bhaji's van Foodtruck Mission Masala

VTM Koken At The Festivals

Snij de koriander fijn. Mix of rasp de gember tot een puree. ...
Ingrediënten: bloem, komijnzaad, korianderpoeder, Kashmiri chili poeder (Deggi Mirch), geelwortel of kurkuma
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Indisch 4 personen